Sivut


ANNI'S CREATIVE CORNER on persoonallinen, värikäs ja ei turhan vakava paja & puoti Kouvolan Taideruukissa. ANNI'S CREATIVE CORNER tuli kaapista ulos värikkäillä ja leikkisillä koruilla ja siitä se lähti.

Pajassa tehdään monenmoista: värikkäitä koruja, kortteja, tauluja ja kollaaseja. Materiaaleina käytetään mieluusti kierrätettyjä ja jo pois käytöstä olevaa. Puodissa myydään persoonallisia ja uniikkeja itse- ja muiden käsityöläisten tekemiä tuotteita. Puodin pitäjänä toimivat Anni ja Ulf, monikulttuurisen perheen vanhemmat, ja mukana hääräävät myös perheen lapset. Koska pajaa ja puotia pidetään muun työn ohessa, puoti on auki toistaiseksi vain sovitusti - epäsäännöllisen säännöllisesti. Laita sähköpostia, FB-viestiä tai soita ja sovimme ajan! Löydät ANNI'S CREATIVE CORNERin Kouvolasta Kymin tehdasalueelta Taideruukin siipirakennuksesta!

LISÄÄ PAJAN TAKANA HÄÄRÄÄVIEN ELOSTA VOIT LUKEA BLOGISTA:http://annislittlecorner.blogspot.com

***

Osoite:
Kouvolan Taideruukki
Kyminväylä 2
45700 Kuusankoski
Finland

Puh: +358503757254

Facebook: ANNI'S CREATIVE CORNER
www.anniscreativecorner.com
acc@anniscreativecorner.com
TILAUSOHJEET

ANNI's LITTLE CORNER puodista voi tilata tuotteita lähettämällä sähköpostia osoitteeseen annislittlecorner@gmail.com. Tilausviestiin tulee kirjoittaa valittujen tuotteiden nimi ja kappalemäärä, tilaajan nimi sekä yhteystiedot. Kun sähköpostiviesti saapuu kaupalle, tuote paketoidaan ja tilaajalle ilmoitetaan loppusumma joka sisältää tuotteiden hinnan ja postikulut. Tilaaja saa maksutiedot ja kun maksu on suoritettu tuote postitetaan tilaajalle. Tervetuloa ostoksille!

* * *
HOW TO ORDER Anni's LITTLE CORNER-PRODUCTS

Send an e-mail to annislittlecorner@gmail.com and write to the e-mail the name and number of the product, your name and address. When I get the e-mail, I´ll check the shipping costs and write you the total cost and payment information. When I have got the money, I 'll post your order. Thanks!
torstai 18. huhtikuuta 2013

Lisää uusia värejä!
Kirsikkakukkakorvikset

Materiaali: muovinen kukka & teräksinen korupohja
Mitat: kukan läpimitta n. 14mm

Hinta: 5,00e/ pari

Ilmoitathan haluamasi värin!1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

TURKOOSIT VARATTU!